Passie en vakmanschap

Gedrevenheid en liefde voor het vak zijn al jaren de fundamenten waarop Gerrit van Zandwijk zijn passie stoelt. Sinds 1979 is hij uurwerkmaker, goudsmid, graveur en juwelier. Ambachten die hij leerde op de vakschool in Schoonhoven.

Jaren later, met een schat aan ervaring opgedaan in diverse juwelierszaken en reparatieateliers, volgde hij zijn droom en startte een eigen bedrijf. Een Juwelierszaak en Atelier in Veen. Wat klein begon, groeide uit tot een toonaangevend bedrijf met klanten van ver buiten de regio. 

Juwelier Van Zandwijk zit sinds 1993 aan de Witboomstraat in Veen. De winkel omvat nu ruim 120 m2 verkoopruimte. Hier vindt u een keur aan sieraden, horloges en klokken. Van Klassiek tot vernieuwende trendy merken en een verassend veelzijdige huiscollectie. In het royaal bemeten atelier van 60 m2 worden horloges, klokken en sieraden zorgvuldig gerepareerd en desgewenst nieuw vervaardigd. 

Familie

Juwelier van Zandwijk is een echt familiebedrijf.

Dochter Thirsa heeft zich in Engeland gespecialiseerd in (microscopische) technieken om diamanten en andere edelstenen te zetten in haar eigen, unieke handgemaakte sieraden (www.bythirsa.com). Inmiddels is ook zoon Dave en zijn vrouw Rosina werkzaam in het bedrijf. Hij volgt met veel passie de vakopleiding: Uurwerktechnicus in Antwerpen.

Samen met Anneke, Annemarie en Carel staat familie Van Zandwijk u graag te woord onder het motto: ‘Wij hebben tijd voor u!’